Portfolio

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Βίντεο - Συνταγές

 • Paskedi Restaurant Consulting Services 

Το ΠΑΣΚΕΔΙ είναι το ιδανικό Πανελλήνιο Σωματείο στα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ. Αποτελεί τον πυρήνα με επίκεντρο τις μονάδες που σχετίζονται με τον χώρο των τροφίμων και των ποτών και την HoReCa.

Συνεργάζεται

με εστιατόρια, cafe-bar, μονάδες εστίασης και κουζίνες απλών νοικοκυριών, παρέχοντας υπηρεσίες δημιουργίας μενού και ειδικά επαγγελματικά σεμινάρια σε εστιατόρια και καφέ-μπαρ.

Η ομάδα μας

Η ομάδα που πλαισιώνει το Σωματείο αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, shef, μάγειρες, γνωστούς στον χώρο, με τεχνική κατάρτιση επί του αντικειμένου και απόλυτη εξειδίκευση, αλλά και νοικοκυρές μαγείρισσες, που προσφέρουν τις αποκλειστικές μαγειρικές τους γνώσεις στην παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα. 

Κάθε συνεργασία με το ΠΑΣΚΕΔΙ αποτελεί μία πολύ προσεχτική αμοιβαία επιλογή! Εταιρείες με διορατικότητα, αξίες και όραμα, πρόθυμες να σταθούν αρωγοί στην εκπαίδευση και στην μελλοντική εξέλιξη των μαθητών θα είναι οι χορηγοί μας στα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ.

Σε αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια για την βελτιστοποίηση της εκπαίδευσης, την υποστήριξή τους στην δική μας αποστολή και στο όνειρο κάθε νέου μαθητή, συμμετέχοντα στα μαθήματα ή εκπαιδευόμενου, οι συνεργασίες θα έχουν επιλεγεί με γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων τους, στην επισιτιστική αγορά. 

Η συνεργασία αποτελεί υποστήριξη και δέσμευση για να προσφέρουμε όλοι μαζί ένα ενιαίο εκλεκτό προϊόν σε όσους το αναζητούν. Εταιρείες με σημαντική παρουσία στον χώρο και προϊόντα δοκιμασμένα για την ποιότητα και συνέπεια τους είναι το καλύτερο μήνυμα στην αγορά! Η επιλογή σας θα είναι η καλύτερη επιβράβευση των παραγωγών. Το logo κάθε χορηγού θα βρίσκεται σε αυτό το χώρο με link στην επίσημη ιστοσελίδα.

 • Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ “THE SEMINAR PASKEDI PROJECT”

Στο The Seminar Paskedi Project σας καλούμε να δείτε τη μαγειρική με άλλη ματιά! Απαλλαγμένη από κάθε διάσταση αγγαρείας, αυστηρής διαδικασίας, ρουτίνας και δυσκολίας. Σκοπός μας είναι να σας συστήσουμε τη μαγειρική σαν αυτό που μπορεί πραγματικά να είναι για τον καθένα: μια δημιουργική, ευχάριστη δραστηριότητα, που ανοίγει τις πόρτες της γευστικής απόλαυσης και προσφέρει δρόμους επικοινωνίας και μοιράσματος!

Το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για το The Seminar Paskedi Project  είναι ότι για να συμμετάσχετε σε κάποιο μάθημα, δεν χρειάζεται να έχετε ταλέντο στη μαγειρική ούτε να επιδείξετε κάποια ιδιαίτερη ικανότητα σε αυτήν. Δεν θέλουμε να είστε αγχωμένοι ή έστω και λίγο φοβισμένοι για το πώς μαγειρεύετε. Δεν σας αξιολογούμε, δεν μας απασχολεί η επίδοση.  Στο χώρο μας, θέλουμε όλοι να νιώθουν άνετα και να είναι χαρούμενοι, με αυτά που τους δείχνουμε και  με τα όσα καταφέρνουν να κάνουν οι ίδιοι. Αποστολή μας είναι να σας χαρίζουμε ευχάριστες εμπειρίες με  αφορμή τη μαγειρική!  Εδώ θέλουμε να αφήσετε πίσω το άγχος της ημέρας, να περάσετε όμορφα, να γνωρίσετε νέα πράγματα, να εξασκηθείτε σε αυτά και να απολαύσετε υπέροχες γεύσεις, ερχόμενοι κοντά με περισσότερο κόσμο.

Κάθε μάθημα στο The Seminar Paskedi Project, επιδιώκει έναν ιδανικό συνδυασμό πρακτικής μάθησης και διασκέδασης!  Γι’αυτό και είναι δομημένο ως εξής: σας υποδεχόμαστε με ένα ποτό και ένα κέρασμα. Σας δίνουμε λίγο χρόνο να χαλαρώσετε και να γνωριστείτε με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Αφού κάνουμε μια μικρή εισαγωγή για το τι πρόκειται να φτιάξουμε, χωριζόμαστε σε μικρότερες ομάδες, και μαγειρεύουμε όλοι μαζί ένα νόστιμο γεύμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια, βοηθάμε ο ένας τον άλλον, συζητάμε, ακούμε μουσική, αστειευόμαστε, είμαστε χαλαροί και απολαμβάνουμε τη μαγειρική ως διαδικασία και εμπειρία. Στόχος του μαθήματος δεν είναι να γίνετε σεφ ούτε τέλειοι μάγειρες, αλλά να φύγετε έχοντας αποκομίσει μερικές γνώσεις που θα σας δώσουν άλλον αέρα όταν μαγειρεύετε στην κουζίνα σας! Παράλληλα όμως, αφήνοντας πίσω σας το The Seminar Paskedi Project   θέλουμε να έχετε βιώσει μια ομαδική, δημιουργική και ευχάριστη εμπειρία και να έχετε γευτεί υπέροχα πιάτα. Αυτό είναι που θέλουμε να σας προσφέρουμε και χαιρόμαστε ιδιαίτερα κάθε φορά που μας λέτε ότι το καταφέρνουμε.

 • ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σχεδιάστε σήμερα το δικό σας πρόγραμμα μαγειρικής και απολαύστε την αυθεντική Ελληνική Κουζίνα! Μαγειρέψτε, αυθεντικά, παραδοσιακά, νόστιμα και άκρως Ελληνικά. Στα μαθήματα μαγειρικής μαθαίνετε όλα τα μυστικά της Ελληνικής Κουζίνας μέσα από αυθεντικές συνταγές, ζείτε την μοναδική εμπειρία της πραγματικής Ελλάδας και γεύεστε το δικό σας χειροποίητο και απολαυστικό δείπνο! 

Στα Μαθήματα Μαγειρικής όλες οι δραστηριότητες προσφέρουν γνώση, απόλαυση και εμπειρία. Παρέχουμε υψηλά επίπεδα μαγειρικής σε όλους.

Συνεργαζόμαστε στενά με γευσιγνώστες και ταξιδιωτικούς πράκτορες από όλο τον κόσμο με σκοπό να δημιουργήσουμε ιδιαίτερα μαθήματα μαγειρικής, απολαυστικές δραστηριότητες και γαστρονομικά ταξίδια, έχουμε αναπτύξει τις πιο πρωτότυπες ιδέες, σε ασυναγώνιστες τιμές από τους καλύτερους συνεργάτες. Όλα αυτά για να σας προσφέρουμε ένα δελεαστικό πακέτο που τα περιλαμβάνει όλα! 

Οι παθιασμένοι σεφ, θα σας καλωσορίσουν με τον πιο θερμό τρόπο και η ομάδα στα Μαθήματα Μαγειρικής θα σας καθοδηγήσει σε κάθε διαδικασία κατά τη διάρκεια της. Όλοι συγκεντρώνονται στην κουζίνα, όπου ο κάθε ένας έχει την δική του εργασία μαγειρικής. Έτσι, ξεκινάει ένα μάθημα γεμάτο με γεύσεις και αρώματα Ελλάδας με μικρά κόλπα μαγειρικής και τις ιστορίες για προϊόντα από μικροπαραγωγούς που σας αποκαλύπτονται.

Κατά την διάρκεια του μαθήματος θα δοκιμάσουμε παραδοσιακές συνταγές του τόπου μας και τοπικές συνταγές, ενώ παράλληλα θα μάθουμε πού βρίσκουμε προϊόντα αμιγώς Ελληνικά. Από τον κήπο μας θα κόψουμε μυρωδικά και με τα πιο φρέσκα προϊόντα της αγοράς, θα ξεκινήσουμε το μάθημα μαγειρικής.  Εμείς σχεδιάζουμε για εσάς το ιδανικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων σας, εσείς απολαμβάνετε τις υπηρεσίες μας! Κάντε κράτηση στις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν και συμμετέχετε σε μία μοναδική εμπειρία μαγειρικής! 

Ιδανικό για:

 • Τουριστικά Γραφεία
 • Ταξιδιωτικά Πρακτορεία
 • Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια)
 • Ανθρώπους που ζουν μόνοι
 • Φοιτητές
 • Νοικοκυρές
 • Ομογενείς
 • Όσους θέλουν να απολαύσουν την Ελληνική κουζίνα

Γιατί εμάς:

 • Συμμετέχετε σε μοναδικά hands on μαθήματα
 • Μαθαίνετε τα μυστικά της πιο διάσημης Κουζίνας στον κόσμο
 • Δοκιμάζετε ένα εξαιρετικό μενού

Διαδικτυακά μαθήματα μαγειρικής

Τι κι αν είναι κλειστά τα αγαπημένα μου εστιατόρια, είναι οι αγαπημένοι μου σεφ στο διαδίκτυο και μου δίνουν καθημερινά ραντεβού για να μη χάσουν κι αυτοί τη φόρμα τους, για να «γευτώ» κι εγώ έστω και οπτικά τη μαγειρική τους, για να κλέψω μικρές ουσιαστικές λεπτομέρειες και κόλπα της τέχνης τους και μετά να τα εφαρμόσω στις δικές μου κατ’ οίκον μαγειρικές, για να διατηρήσουμε, βρε αδερφέ, την επαφή μας και να μην ξεχάσουμε ο ένας τον άλλον…  Από τον Λευτέρη Λαζάρου και τον Γιάννη Μπαξεβάνη μέχρι τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη, τον Χριστόφορο Πέσκια, τον Γιάννη Λουκάκο, τον Πάνο Ιωαννίδη και τόσους άλλους, όλα τα μεγαλύτερα και πιο αγαπητά ονόματα της ελληνικής γαστρονομίας είναι καθημερινά πιστοί στο διαδικτυακό  ραντεβού τους μαζί μας

 • ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗΣ

Τα μαθήματα και σεμινάρια αφορούν όλα τα επίπεδα γνώσης και δεξιοτήτων τα οποία έχουν στόχο στη δημιουργία συνεχιζόμενης μάθησης και προσωπικής εξέλιξης. Επιπλέον, οδηγούν στην εύκολη πρόσβαση στην εκπαίδευση, στην αγορά εργασίας αλλά και στη επανασύνδεση με την εκπαιδευτική διαδικασία ενηλίκων, οι οποίοι για οποιονδήποτε λόγο δεν ολοκλήρωσαν την υποχρεωτική εκπαίδευση.

Κάθε μήνα ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα εξειδικευμένων μαθημάτων και σεμιναρίων (μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και ζαχαροτεχνικής) στο site μας. Είναι βασισμένα στην εποχικότητα, εορταστικά, στην αγορά και στην ζήτηση που υπάρχει με μια μεγάλη ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι πρακτικά και εργαστηριακά!

Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθημα με απλές τεχνικές και ορολογία. Στα μαθήματα παρέχουμε πληθώρα ιδεών και λύσεων για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.

Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν και αναπτύξουν τις δεξιότητές σας. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε επιδέξιους μάγειρες, επιχειρηματίες της εστίασης, αλλά και ερασιτέχνες με υψηλό επίπεδο κατάρτισης.

Στα σεμινάρια μπορείτε να:

 • Μαθαίνετεδεξιότητες στην μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη
 • Αποκτάτε νέες ιδέες να εντάξετε στην επιχείρηση σας
 • Εργάζεστε ομαδικά μαζί με άλλους μαθητές για την προετοιμασία κάθε πιάτου
 • Απολαμβάνετε μια πλούσια εμπειρία μάθησης
 • Δοκιμάζετε ότι δημιουργήσατε
 • Λαμβάνετε όλες τις συνταγές του μαθήματος

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Είμαστε στη διάθεσή σας 24/24 για κάθε προβληματισμό & διευκρίνηση.
 
Δείτε το ΟΛΑ ΣΕ 1
Δείτε το ΠΑΣΚΕΔΙ surprise!!! Η προβολή που κάνει την ...διαφορά!!!

Θεσσαλονίκη
Μαυροκορδάτου 24 με Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 151, 1ος όροφος – 546 45 Θεσσαλονίκη
2310 932420 – 932473 – 932481

Αθήνα

Λεωφ. Συγγρού 196 2ος όροφος
176 71 Καλλιθέα Αθήνα (Κέντρο)
210 22 41 227

paskedi@paskedi.gr

Details

 • Date: 18 April 2018

Tags

Web

Share

Pinterest

Flickr

NEWSLETTER